Acasă Eveniment A murit șoferul autobuzului implicat marți în groaznicul accident din apropiere de...

A murit șoferul autobuzului implicat marți în groaznicul accident din apropiere de Sânandrei

DISTRIBUIȚI

Șoferul autobuzului implicat marți în accidentul de pe DN 69, în apropiere de Sânandrei, a murit la spital. În urma accidentului au rezultat 19 victime, dintre care o victimă mai gravă, cod roşu, (conducătorul autobuzului care a rămas încarcerat), două victime critice, cod galben, şi restul au fost coduri verzi, stabili hemodinamici cu monotraume.

A fost activat planul roşu de intervenţie, ieri după-amiază, în judeţul Timiş. Un autocar, plin cu muncitori, s-a lovit violent de un tir. 19 oameni au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la trei spitale din Timişoara.

Accidentul s-a petrecut în apropierea comunei Sânandrei, din judeţul Timiş. Un autocar, plin cu oameni, care circula regulamentar s-a lovit violent de un tir, condus de un cetăţean turc, care nu s-a asigurat când a vrut să schimbe direcţia de mers. Din cauza numărului mare de persoane implicate, planul roşu de intervenţie a fost activat imediat.

La bordul autocarului se aflau 18 pasageri din comuna Orțișoara. Majoritatea erau muncitori de la o fabrică de volane din Timișoara.

Comentarii

comentarii