Acasă Eveniment Accident îngrozitor în vestul țării. Bărbat prins sub tractor care transporta lemne,...

Accident îngrozitor în vestul țării. Bărbat prins sub tractor care transporta lemne, sub ochii celor doi copii ai săi. A fost solicitat elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna hunedoreană Cerbăl a fost rănit, după ce a fost prins sub tractorul pe care îl conducea şi care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet, acesta fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD, a anunţat sâmbătă ISU Hunedoara.

Tractorul, care transporta lemne s-a răsturnat cel mai probabil din cauza terenului denivelat.

„Pe lângă tractor se aflau cei doi copii ai săi. Cel mai mare, în vârstă de 13 ani, a sunat la 112”, potrivit ISU Hunedoara.

„Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunţa că rănile sunt grave, astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad”, potrivit ISU Hunedoara.

La locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Victima a fost preluată de elicopter conştientă, cooperantă şi stabilă hemodinamic, fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a fost internată pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.

Este al doilea accident de acest fel produs în judeţul Hunedoara în doar 7 zile. Sâmbăta trecută, un bărbat din comuna Sălaşu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat. Şi în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara.

„În această după amiază, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Cerbăl, a fost prins sub tractorul pe care îl manevra pentru a transporta lemne și care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet.

Apelul la 112, transmis de unul din cei doi copii ai săi, în vârstă de 13 ani, aflat împreună cu fratele său lângă tractor, anunța că rănile sunt grave astfel că Dispeceratul Integrat al județului Hunedoara a solicitat, în urma informațiilor primite de la locul accidentului, intervenția unui elicopter SMURD, de la Arad.

Pentru coordonarea acțiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgență o echipă a Detașamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanță SMURD și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă.

Victima a fost preluată de elicopter conștientă, cooperantă și stabilă hemo-dinamic fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internată pentru investigații și tratament medical de specialitate.

Este al doilea accident de acest fel produs în județul Hunedoara în doar 7 zile.

Sâmbăta trecuta, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălașu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat.

Și în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Comentarii

comentarii