Acasă Eveniment Accident îngrozitor în vestul țării. Opt persoane, între care cinci copii, implicate....

Accident îngrozitor în vestul țării. Opt persoane, între care cinci copii, implicate. 7 răniţi au fost duşi la spital / A fost activat planul roşu de intervenţie

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Cârneşti din judeţul Hunedoara, în care au fost implicate două maşini în care se aflau 8 persoane, între care 5 copii. Două victime au rămas încarcerate, iar 7 persoane au fost transportate la spital, între acestea un copil în stare de inconştienţă. A fost activat planul roşu de intervenţie.

“În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârneşti. Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la nivelul judeţului Hunedoara.La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere,  o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri”, transmite ISU Hunedoara.

De asemenea, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţa Judeţean au intervenit alături de pompierii militari.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.  

“La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. În urma accidentului, şapte victime au fost asistate medical la faţa locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care şi un minor, aflat în stare de inconştienţă. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, mai transmite ISU  Hunedoara. Pompierii au asigurat de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier.

Comentarii

comentarii