Acasă Administraţie Ai reţele de cabluri pe stâlpii primăriei? Atunci, trebuie să plăteşti 110...

Ai reţele de cabluri pe stâlpii primăriei? Atunci, trebuie să plăteşti 110 lei pe stâlp pe an

434
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița a început în urmă cu o lună o acțiune de identificare și etichetare a reţelelor de cablu care au ca suport stâlpii de tramvai din oraș.

Cu această ocazie, pe lângă cei șase operatori de servicii electronice care au relaţii contractuale cu Primăria Reşiţa – DADPP au fost depistate şi alte reţele de cabluri ai caror proprietari nu sunt încă identificaţi. Conform HCL nr.332/20.12.2017, anexa nr.16, toți operatorii economici din municipiu care dețin astfel de rețele, au obligativitatea de a plăti o taxa specială pentru acces pe infrastructura suport stâlpi tramvai, proprietatea municipiului Reșița, în valoare de 110 lei/stâlp/an.

Cei vizaţi de acest demers au termen de intrare în legalitate, respectiv de a încheia contracte cu DADPP, data de 31 martie 2018. Informaţii suplimentare se pot obține la Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa, str. P. Maior nr. 2, (bloc 800), camera 3344, la tel. 0255-220546 – int. 42 sau prin e-mail patrimoniu@primariaresita.ro, persoana de contact Dimcea Ion-Florin. La expirarea acestei perioade de grație, angajaţii primăriei vor proceda la dezafectarea reţelelor neidentificate.

 

Comentarii

comentarii