Acasă Actualitate Alfred Simonis este candidatul PSD-PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean...

Alfred Simonis este candidatul PSD-PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timiş şi preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi a făcut apel la contracandidaţii săi să ducă o campanie electorală bazată pe proiecte şi nu pe atacuri. 

”Cred ca a venit vremea schimbării în judeţul Timiş. Timişul trebuie să recupereze anii pierduţi şi decalajele de judeţe mai mici şi sărace, are nevoie de oameni care ştiu să se bată pentru proiecte şi bani nu pentru funcţiile lor. Eu asta am făcut în ultimii 4 ani şi asta îmi doresc să fac în continuare şi vă anunţ că mă înscriu în competiţia electorală şi mă voi înscrie pentru a candida la preşedintia Consiliului Judeţean Timiş”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

Simonis a precizat că nu se va regăsi şi pe lista de consilieri judeţeni a alianţei PNL-PSD.

Totodată, Simonis a făcut apel la adversarii săi politici să înceteze atacurile politice şi să ducă o campanie electorală bazată pe proiecte.

”Fac apel la actorii implicaţi în această campanie electorală să ducem o campanie bazată pe proiecte în care atacurile la persoană şi acea retorică cu care ne-am obişnuit în campaniile electorale să dispară într-un an în care electoratul ne-a arătat că nu vrea o astfel de campanie electorală”, a mai afirmat Alfred Simonis.

Alfred Simonis a dat asigurări că, în cazul în care va fi ales, va rămâne în funcţia de preşedinte al CJ Timiş şi nu va accepta nicio ofertă de funcţie la nivel naţional.

Comentarii

comentarii