Acasă Politica Alfred Simonis, liderul PSD Timiș e mulțumit de rezultatul alegerilor locale: Avem...

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș e mulțumit de rezultatul alegerilor locale: Avem 39 de primării câștigate

1555
DISTRIBUIȚI

Social-democrații nu sunt nici pe departe învingători în Timiș, dar partidul a ieșit oricum bine aici, crede liderul filialei județene.

”În privința PSD s-a făcut o analiză, avem 38 de primării câștigate de candidați proprii, iar una în alianță în alta sunt mâine alegeri, dacă tragem linie și iese bine, închidem cu 40 de primării din 99, e o structură pe care se poate demara o nouă viziune. Procentul nu ne mulțumește, dar e în creștere față de europarlamentare și prezidențiale. Oricât am încercat noi să schimbăm problemele care au fost în PSD, au cântărit mai mult. Încercăm să demonstrăm că suntem conștienți de erorile făcute”, a mai declarat liderul PSD Timiș.

Discuțiile din cadrul structurilor de conducere, după Locale, au avut și numeroase efecte asupra membrilor de partid și a conducerii acestuia.

Ramona Olteanu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte la nivel județean, dar a renunțat și la calitatea de membru PSD, Romanița Jumanca și-a dat demisie din funcția de conducere a organizației de femei. La Lugoj, Francisc Boldea a demisionat din funcția de președinte, el nu mai este nici vicepreședinte la nivel județean.

Comentarii

comentarii