Acasă Actualitate Alți doi timișeni prinși încălcând măsurile de izolare la domiciliu. Acum, trebuie...

Alți doi timișeni prinși încălcând măsurile de izolare la domiciliu. Acum, trebuie să plătească atât amenda, cât și carantina

700
DISTRIBUIȚI

În județul Timiș, 2.950 de persoane se află, marți dimineață, în izolare la domiciliu, număr în creștere, ieri numărându-se cu 28 mai puțini. În privința persoanelor aflate în centrele de carantină, numărul acestora continuă să scadă. Astăzi dimineață s-a ajuns la 60 de persoane plasate în carantină, de la 62, câte erau acum 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, din cele 1.793 de persoane verificate privind  respectarea izolării sau carantină, au fost depistate două persoane care nu respectauaceste măsuri. Celor două persoane li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de totală de 2.000 lei și au fost introduse în carantină, fiind nevoite să suporte cheltuielile privind carantinarea.

„Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

Comentarii

comentarii