Acasă Administraţie Amendați pentru că au murdărit strada, pista de biciclete și trotuarul cu...

Amendați pentru că au murdărit strada, pista de biciclete și trotuarul cu noroi, după ce și-au parcat mașinile în mocirlă

575
DISTRIBUIȚI

Unii șoferi din Timișoara au fost amendați pentru că au murdărit carosabilul cu noroi, după ce și-au parcat mașinile pe un teren viran. Nu numai atât, au murdărit cu noroi și trotuarul și pista de biciclete.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat ieri și azi o acțiune pe Calea Torontalului, unde au existat sesizări referitoare la faptul că pe un teren viran s-a amenajat o parcare ad-hoc în apropierea unei societăți comerciale, unde conducătorii auto își parchează mașinile după care ies pe carosabil murdărind cu noroi trotuarul și pista de biciclete, făcându-le inutilizabile.

Astfel, în cursul zilei de ieri au fost depistate la fața locului un număr de 9 autovehicule, iar astăzi un număr de 5 autovehicule ai căror conducători auto au fost sancționați cu câte 500 lei.

Murdărirea căilor publice cu orice fel de materiale cum ar fi balast, mortare, noroi, betoane, deșeuri sau orice alte materiale se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei. Polițiștii locali au mai aplicat în ultima perioadă astfel de sancțiuni în zone precum Calea Sever Bocu, str. Electronicii, Str. Arhitect Victor Vlad, Aleea Studenților, Proclamația de la Timișoara, Calea Aradului, Bdul Liviu Rebreanu, Str. Paul Constantinescu. Poliția Locală atrage așadar atenția conducătorilor auto că vor fi sancționați drastic în cazul în care sunt constatate astfel de încălcări ale legislației.

 

 

Comentarii

comentarii