Acasă Cultura Anima Ignis – o poveste de lumină, muzică și foc la Bastionul...

Anima Ignis – o poveste de lumină, muzică și foc la Bastionul Theresia Timișoara

975
DISTRIBUIȚI

Prima zi de festival istoric ce rememorează Primul Război Mondial, organizat de Muzeul Național al Banatului, se încheie cu prima parte a unei povești de lumină, muzică și foc a artiștilor de la Peregrinii și Deep6Project.

Incendiarul spectacol “Anima Ignis-Peregrinii, Teatrul Portabil și Deep6” live va avea avea loc la Bastionul Theresia Timișoara, sâmbătă 23 iunie, de la ora 22.00. Legenda va continua a doua zi, cu un nou spectacol, oferind un final incendiar festivalului.

Evenimentul „Primul Război Mondial, o reconstituire istorică” va avea loc sâmbătă, 23 iunie și duminică, 24 iunie. Veți avea ocazia să vă întoarceți în timp prin intermediul întâmplărilor care vor avea loc în curtea interioară a Bastionului din Timișoara: spectacole artistice și de reconstituire istorică puse în scenă de profesioniști, prezentări de uniforme, arme și echipament ale armatelor participante în Primul Război Mondial, demonstrații de folosire a armelor, lecții interactive de duel ofițeresc, scrimă cu baioneta și spectacole artistice de muzică live, teatru și coregrafii de lumină și foc.

 

Comentarii

comentarii