Acasă Administraţie Aquatim oprește apa potabilă în Jimbolia și în Jebel, miercuri și joi

Aquatim oprește apa potabilă în Jimbolia și în Jebel, miercuri și joi

1011
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, joi, 7 septembrie, între orele 9 și 15,  va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Jebel, Timiș, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

De asemenea, miercuri, 6 septembrie, între orele 8 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în zona de blocuri de pe str. Republicii din Jimbolia pentru efecturea unor lucrări de mentenanță la rețeaua de canalizare. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată – a precizat Oana Hortopan, PR Aquatim.

 

 

Comentarii

comentarii