Acasă Administraţie Aquatim opreşte apa rece pe mai multe străzi din Timişoara, dar şi...

Aquatim opreşte apa rece pe mai multe străzi din Timişoara, dar şi în Banloc şi în Jebel

685
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 16 august, între orele 9 și 18, Aquatim va întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, pentru lucrări de modernizare în zona pasajului Popa Șapcă, pe străzile Popa Șapcă, Constantin Brâncuși, Aurel Popovici, Olimpiadei, Zurobara, la punctele termice de pe străzile Olimpiadei și Aurel Popovici.

Se va lucra la intersecția străzilor Popa Șapcă și Brâncuși, pentru conectarea noilor conducte de apă la rețea.

De asemenea, tot miercuri, 16 august, între orele 8 și 13, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Banloc, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei.

În perioada 16–23 august, se va întrerupe furnizarea apei reci, zilnic, în Jebel, între orele 8–15:30, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune. Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată –atenţionează ILie Vlaicu, directorul Aquatim.

 

 

Comentarii

comentarii