Acasă Actualitate Aquatim: S-a încheiat prima etapă a concursului de fotografie „Apa vieții, viața...

Aquatim: S-a încheiat prima etapă a concursului de fotografie „Apa vieții, viața apei”

635
DISTRIBUIȚI

S-a încheiat prima etapă a concursului de fotografie pentru copii și tineri „Apa vieții, viața apei”. Au răspuns invitației lansate de Aquatim și fundația Aquatim, de a descoperi fascinanta apă și de a înțelege importanța acestei resurse, 47 de participanți, cu vârste între 6 și 18 ani.

Lucrările înscrise surprind apa și viața animalelor, a oamenilor și a orașelor, frumusețile naturii, dar și puterea distrugătoare a apei sau amenințarea poluării..

Concursul nostru a intrat, așadar, în etapa de selecție și evaluare a lucrărilor, ce se va încheia în 10 septembrie. Vinerea viitoare, în 11 septembrie vom anunța, public câștigătorii, pe site-ul www.aquatim.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/aquatim.sa și canalele media -atenționează Aquatim.

Fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice (încadrare în temă, compoziţie, cromatică, poveste etc.), iar încadrarea în temă este o condiție obligatorie.

Câştigătorii vor fi aleși de către un juriu format din reprezentanți ai fundației Aquatim și fotografi și/sau persoane cu cultură fotografică. 

Premiile acordate în acest concurs sunt:

locul I – 300 lei

locul II – 200 lei,
locul III – 100 lei,

pentru fiecare categorie de vârstă (6-12 ani și 13-18 ani).

Le mulțumim tuturor participanților pentru implicare și pentru că au dăruit APEI câteva clipe din viața lor! -este mesajul Aquatim.

Comentarii

comentarii