Acasă Politica Arădeni la demonstraţia de forţă USL la București

Arădeni la demonstraţia de forţă USL la București

380
DISTRIBUIȚI

Peste 50 de social-democraţi arădeni au participat la Congresul PSD şi la un amplu miting al USL. La Bucureşti, membrii PSD, PNL şi PC au votat o serie de rezoluţii importante, care pregătesc USL pentru ultima parte a strategiei, prin care va prelua guvernarea. Astfel, s-a votat rezoluţia pentru desemnarea candidaţilor comuni USL la alegerile locale şi parlamentare. Printr-o altă rezoluţie s-a respins orice colaborare cu PDL şi Traian Băsescu. De asemenea, s-a votat pentru susţinerea lui Victor Ponta pentru funcţia de prim-ministru şi candidatura lui Crin Antonescu pentru preşedinţia României.

„Congresele PSD, PNL şi PC şi mitingul de proporţii organizat au arătat forţa USL. Discursurile liderilor au fost discursuri de învingători, dar în acelaşi timp discursuri încărcate cu responsabilitatea actului guvernării.

După acest eveniment, cred că este evident pentru toată lumea că USL îşi va asuma, la sfârşitul acestui an sau mai repede, responsabilitatea guvernării. Încercările disperate ale lui Traian Băsescu de a destrăma USL au eşuat, există o voinţă puternică a celor trei partide componente ale USL de a asigura o formulă politică stabilă, capabilă să formeze o majoritate clară în Parlament. Există certitudinea că PDL va plăti pentru tot răul făcut. 

Ne întoarcem optimişti de la acest mare eveniment al USL, încărcaţi cu energia necesară câştigării alegerilor locale, ca premisă pentru câştigarea alegerilor parlamentare” a declarat Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

Comentarii

comentarii