Acasă Actualitate Asociația Km 0 Arad protestează că romii au fost dezinformați chiar de...

Asociația Km 0 Arad protestează că romii au fost dezinformați chiar de liderii lor religioși

336
DISTRIBUIȚI

Asociația „Km 0” din Arad protestează împotriva discursurilor unor membri marcanți ai cultelor neoprotestante, pe care aceștia le-au avut la sfârșitul săptămânii trecute la o întâlnire cu câteva sute de romi penticostali. „Profitând de ignoranţa unora şi uneori chiar de indolenţa altora, Falcă nu pierde ocazii de a se face remarcat şi de a-şi conserva o imagine de „om care face treabă” consumând resurse din Primărie, adică bani publici, pentru diferite evenimente care servesc trocului mizerabil dintre funcţiile publice şi avantaje mărunte, cu care din păcate au reuşit să ne despartă şi chiar să ne duşmănim între noi”, a declarat Virgil Florea. Membri ai Asociației „Km 0” au explicat că reprezentanți ai cultelor neoprotestante din Arad efectiv au prezentat lucrările efectuate în Arad, pe bani împrumutați de la diferite bănci ca și realizări personale ale primarului Gheorghe Falcă.

În condițiile în care primarul Aradului a prezentat de nenumărate ori victoria arădenilor în Guvernul de la București, Aradul nu a reușit să primească fonduri de la Guvern pentru a-și asfalta străzile, a-și construi o sală de sport, un bazin de înot sau chiar un stadion. „La întâlnirea ce a avut loc în prezenţa a câtorva sute de ţigani penticostali i s-au adus laude primarului Falcă de către participanţi pentru lucrări pe care el le-ar fi făcut în Arad, precum „primarul ne-a asfaltat străzile”, ca şi cum acesta, cu banii lui, în afara orelor de program s-ar fi ostenit să se pună în slujba noastră. Asta pentru a înţelege cei de faţă pe cine trebuie să voteze în 10 iunie.

Nesimţirea şi parvenitismul  acestui nou personaj al lui Nicolae Filimon, ne umple de ruşine pe noi cetăţenii Aradului, iar daca Parchetul nu se va sesiza şi va cere decontul acţiunii,va confirma faptul că sistemul funcţionează iar şansele destructurării lui, în aceste condiţii sunt tot mai firave”, a declarat Dan Ciucuriță. Membrii Asociației „Km 0” explică că nu sunt de acord cu dezinformarea liderilor religioși neoprotestanți și vor ca arădenii să cunoască adevărul. „Pentru informarea corectă a concetăţenilor noştri, care dintr-o crasă lipsă de sentiment civic spun că „nu contează că a furat ci contează că a asfaltat” le spunem că de când a preluat administraţia locală (fără datorii) acest om a pus în sarcina noastră de plată pentru următorii 25 ani nu mai puţin de 300 milioane euro la sfârşitul lui 2012.

Totodată este bine de ştiut ca până în prezent datoriile angajate deja din 2005 au fost doar rostogolite, crescând în acest fel costurile prin scontări la bănci. Pruncii ce se vor naşte în Arad vor avea ataşat de primul scâncet o datorie de 2000 euro.

Iar vilele celor care le-am dat votul cu atâta sârguinţă vor continua să se înalţe în ciuda atâtor dezvăluiri, în timp ce grupurile disciplinate precum penticostalii de la Gloria, din Grădişte şi de aiurea stau în cârdăşie cu cel trimis în judecată de mai mult de 5 ani pentru corupţie”, a declarat Paul Oană.

Comentarii

comentarii