Acasă Economic Auchan a deschis, la Timişoara, cel mai mare hipermarket din vestul ţării

Auchan a deschis, la Timişoara, cel mai mare hipermarket din vestul ţării

DISTRIBUIȚI

Auchan a deschis joi, 12 noiembrie, la Timişoara, cel de-al şaptelea magazin al companiei din România. Hipermarketul Auchan, cel mai mare hipermarket din vestul ţării, ocupă o parte importanta din proiectul de extindere al centrului comercial Iulius Mall, devenit deja reper pentru timişoreni.
Pentru clienţii săi, hipermarketul Auchan oferă un spaţiu de vânzare generos de 10.500 de metri pătraţi, viteză la cumpărături datorita celor 60 de case de marcat şi o gamă extinsă de peste 50.000 de produse din toate categoriile. Pe lângă acestea, aspectul care diferenţiază Auchan de ceilalţi comercianţi este acela că vine cu o altfel de abordare comercială: preţuri mici pentru absolut toate produsele aflate la vânzare, în fiecare zi, nu doar la promoţii, ceea ce permite clienţilor să facă economii considerabile la cumpărături. Deschiderea magazinului Auchan Timişoara a creat a 350 de noi locuri de muncă.
„Ne bucurăm că va putem anunţa deschiderea hipermarketului Auchan şi îi asteptăm cu nerăbdare pe clienţii timişoreni să experimenteze cumpărăturile in stil Auchan. Le punem la dispoziţie un magazin mare şi confortabil, cu tot ce este nevoie pentru coşul de cumpărături al familiei şi cu preturi mici la toate produsele", spune Ionuţ Ardeleanu, directorul hipermarketului.
„Deschiderea unui magazin nou este întotdeauna un eveniment. Sunt convins că hipermarketul pe care îl deschidem aici, la Timişoara, va reuşi în scurt timp să câştige încrederea unui număr din ce in ce mai mare de clienţi, datorită atât avantajelor pe care le oferă din punct de vedere al preţurilor, calităţii şi diversităţii produselor, dar şi datorită amplasării sale în cel mai impresionant centru comercial din vest – Iulius Mall”, Patrick Espasa, director general Auchan România.
Cu deschiderea magazinului din Timişoara, Auchan ajunge la un număr total de 7 hipermarketuri: două în Bucureşti (Titan şi Militari) şi câte unul în Piteşti, Târgu–Mureş, Cluj-Napoca şi Suceava. În 2010, Auchan îşi continuă planul de dezvoltare cu un nou hipermarket, la Constanţa.

Comentarii

comentarii