Acasă Politica AUR încă nu a stabilit cine vor fi candidații la Consiliul Județean...

AUR încă nu a stabilit cine vor fi candidații la Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) Timiș încă nu a stabilit care vor fi candidații partidului la Primăria Timișoara și la Consiliul Județean Timiș.

Mihai Negoescu, coordonatorul AUR Timiș, a explicat, joi 21 martie, la conferința de presă săptămânală, că încă se află în desfășurare o competiție internă, pentru desemnarea celor doi candidați.

“Avem de respectat un principiu încă de la începutul de când s-a format acest partid – Alianța pentru Unitatea Românilor, din 2019. Noi respectăm valoarea înainte de orice.

Atât timp cât înca vin alături de noi tot mai mulți oameni, există probabilitate matematică ca în următoarea lună să găsim în candidat mai bun, decât cei patru -cinci pe care îi avem acum înscriși în cursă pentru Primăria Timișoara.

De ce să nu profităm de această oportunitate atât timp cât AUR nu este ca și celelalte partide.

Asta nu înseamnă că, dacă muncim de patru ani de zile, avem si asigurat un scaun sau vreo candidatură ceartă undeva.

În momentul când vom avea un candidat stabilit de Biroul Național AUR și de președintele partidului, George Simion, pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș va avea loc o lansare. Vom avea și un eveniment de prezentare”, a spus Negoescu.

Comentarii

comentarii