Acasă Actualitate AUR vrea cu Ilie Sârbu, la Primăria Timișoara și cu Adrian Iacob,...

AUR vrea cu Ilie Sârbu, la Primăria Timișoara și cu Adrian Iacob, la CJ Timiș

DISTRIBUIȚI

Joi 11 aprilie, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Timiș i-a prezentat pe candidații la primăriile celor trei orașe din județ, Deta, Făget și Sânnicolau Mare, precum și pe Ilie Sârbu, candidat la Primăria Municipiului Timișoara, și pe Adrian Iacob, pentru Consiliul Județean Timiș.

De asemenea, au fost aduși în fața publicului și alți candidați la primăriile din județ.

Ilie Sârbu Vasile, candidat la Primăria Timișoara, a recunoscut că el este un bănățean din tată în fiu, vine din zona Munților Almăjului, acolo  unde patrioții români bănățeni au organizat rezistența anticomunistă.

Acum, Ilie Sârbu si AUR vor să facă o rezistență antineocomunistă, fiindcă neocomumistii încearcă să revină în România.

“Sunt bucuros că am fost ales de colegii de la AUR să reprezint partidul în lupta și victoria care va urma, fiindcă este obligatoriu să readucem bunul simț la Timișoara.

Este obligatoriu să restaurăm bunul simț și rânduiala bănățeană clasică la Timișoara.

Votația AUR că nu vă va părea rău sub nicio formă. Cei care mă cunosc știu că sunt un om hotărât și știu ce am de făcut. Este momentul să aruncăm ipocrizia de la Primăria Municipiului Timișoara. Cu Ilie la primărie!”, a fost mesajul lui Ilie Sârbu.

Adrian Iacob, candidatul la funcția de președinte al Consiliul Județean Timiș, a mărturisit că este născut și crescut în județul Timiș, are 37 de ani, este căsătorit și are doi băieți gemeni.

Iacob a mulțumit coordonatorului AUR Timiș, Mihai Negoescu, pentru susținere și celorlalți colegi din AUR.

“Am fost desemnat să candidez pentru președinția Consiliul Județean Timiș în urma unui proces de selecție riguros. Doresc ca în acești patru ani, dacă voi fi ales, să schimbăm fața administrației județene, să facem o administrație îndreptată către cetățean. Nu am venit în fața dumneavoastră să vă cer votul, ci și să ieșiți la vot în 9 iunie ca să reușim să aducem o schimbare împreună: dumneavoastră, în comunitățile dumneavoastră, iar eu la Consiliul Județean Timiș”, a fost mesajul lui Adrian Iacob.

Comentarii

comentarii