Acasă Actualitate Autorul alertei cu bombă de la Aeroportul Timişoara a fost internat într-o...

Autorul alertei cu bombă de la Aeroportul Timişoara a fost internat într-o clinică de psihiatrie

433
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, cererea de internare, pentru 30 de zile, într-un institut medical specializat, a lui Viorel Anghelescu, autorul anunţului cu bombă din 17 martie, de la Aeroportul Timişoara. Decizia poate fi atacată cu recurs.
Procurorii au ajuns la concluzia că Viorel Anghelescu suferă de schizofrenie paranoidă, în urma audierii acestuia şi analizării documentelor medicale depuse la dosar, astfel încât au dispus internarea sub pază, la Spitalul de psihiatrie „Alexandru Obregia” din Bucureşti.

Citeşte şi:

Antonescu i-a cerut lui Boc să nu mai pună textilişti directori la Aeroportul Timişoara

Haos, bombe şi politică la Aeroportul Internaţional Timişoara – VIDEO

UPDATE: Falsa alarmă cu bombă de la Timișoara a fost făcută de un fost cadru militar din Constanţa

 

Conform DIICOT, procurorii au dispus internarea provizorie a acestuia în vederea efectuării unei expertize medico-legale neuropsihiatrice, pentru a se stabili cu exactitate dacă Viorel Anghelescu are sau nu discernământ în raport cu faptele săvârşite.
Constănţeanul Viorel Anghelescu care a anunţat falsa alarmă cu bombă de la Timişoara a fost adus la sediul DIICOT din Capitală la acea dată, pentru a fi audiat. Conform DIICOT, procurorii au început o anchetă în acest caz „sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de Legea nr. 535/2004, privind prevenirea şi combaterea terorismului şi infracţiunilor prevăzute de Codul Aerian al României”.
DIICOT a confirmat, pe 17 martie, că a identificat, cu ajutorul Poliției Române și al SRI, persoana care a anunțat falsa alarmă cu bombă, aceasta fiind Viorel Anghelescu, în vârstă de 49 de ani, din Constanța.

 

Comentarii

comentarii