Acasă Cultura Bal la Savoy – din Berlin, la Timișoara!

Bal la Savoy – din Berlin, la Timișoara!

DISTRIBUIȚI

Eclatantul spectacol Bal la Savoy va fi prezenta de Opera Națională Timișoara. Realizat de Paul Abraham alături de Alfred și Fritz Rotter, cei mai importanți producători de teatru ai Berlinului începutului de secol XX, „Bal la Savoy“ a fost prezentat în premieră la 23 decembrie 1932, în Grosses Schauspielhaus, marcând ultimul eveniment cultural major al Republicii de la Weimar.

Un spectacol cosmopolit, dezinvolt și exploziv, scris, produs și interpretat de evrei, o operetă spumoasă, care surprinde fascinanta metropolă germană a modernității, fără falsa pudoare, o veritabilă explozie de libertate și de bucuria de a trăi a societății berlineze…! Opera Națională Timișoara va prezenta spectacolul, duminică, 22 ianuarie 2023, ora 18:00!

Bal la Savoy | Paul Abraham. Regia și coregrafia: Răzvan Mazilu. Decorul și costumele: Dragoș Buhagiar. Conducerea muzicală: Mihnea Ignat. Detalii și bilete online https://bit.ly/3k9tm1J sau la Agenția de bilete a Operei (duminică-vineri, între orele 11:00-19:00, sâmbătă – închis.

 

Comentarii

comentarii