Acasă Cultura Balul Vienez de la Timișoara are loc la Teatrului Național, la...

Balul Vienez de la Timișoara are loc la Teatrului Național, la sfârșitul săptămânii

1055
DISTRIBUIȚI

balul vienezBalul Vienez de la Timișoara – ajuns la cea de-a V-a ediție – va avea loc, vineri 25 noiembrie, începând cu ora 19:00 în Sala Teatrului Național, desfășurându-se sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei.
An de an, comunitatea Balului Vienez de la Timișoara  a strâns oameni de afaceri și cultură care s-au arătat deschiși la nevoile celor de lângă ei și care au fost pregătiți să fie generoși. Astfel, în fiecare an donațiile strânse prin acest eveniment au asigurat hrană și rechizite pentru 500 de copii și tineri din centrele locale are fundației internaționale United Way România. O altă inițiativă este premierea unor oameni din comunitatea locală care prin generozitate își dedică viața pentru a face o diferență.  Anul acesta printre cei care vor primi „Trofeul generozității” vor fi oameni implicați în inițiative de cercetare, educație și business.     
Balul Vienez de la Timișoara este al 31-lea Bal Vienez recunoscut la nivel internațional de către Primăria din Viena. La eveniment vor fi prezenți invitați din mediul diplomatic, politic și economic, atât la nivel național, cât și din străinătate:  Ambasadorul Austriei în România, Excelența Sa, Gerhard REIWEGER care este și președintele Comitetului de onoare al Balului Vienez de la Timișoara, Ambasadorul Germaniei în România, Excelența Sa, Werner Hans Lauk, 18 oameni de afaceri din Budapesta printre care Prședintele DWC Ungaria, Dr. Arne Gobert.  
 În cadrul programului artistic, invitații de onoare sunt soprana Teodora Gheorghiu și dirijorul Gabriel Bebeșelea . Ei vor fi acompaniați de orchestra Spirit of Vienna, venită special din capitala Austriei pentru Balul Vienez de la Timișoara. Programul artistic este completat de momentele celor 48 de tineri debutanți și al celor 42 de copii minidansatori. Coregrafiile prezentate sunt create și pregătite timp de 2 luni alături de doi dintre cei mai renumiți antrenori de dans din România, Diana și Raul Avram. Ediția din acest an va fi prezentată de Ditte Dinesz, realizatoare la TVR Timișoara care a câștigat însemnate premii de televiziune.   
  „Balul Vienez de la Timișoara a ajuns la a V-a ediție. În toți acești ani, prin acest proiect, am format o comunitate de copii, tineri si invitați care se unesc în spiritul caritabil pentru a ajuta sute de copii și oameni din centrele United Way. Ne bucurăm că și în acest an, am continuat campania Floarea de colț care răspândește cu o lună înaintea evenimentului același spirit al generozității în rândul cetățenilor orașului nostru. Aceasta comunitate apreciază valori de compasiune, eleganță și bun gust și devine cu fiecare an tot mai mare.”, a spus avocatul Ioana Hațegan, președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara.

Comentarii

comentarii