Acasă Cultura Banatul 50! Cum puteți participa?

Banatul 50! Cum puteți participa?

1726
DISTRIBUIȚI

Ansamblul Profesionist Banatul din Timișoara va aniversa 50 de ani de la înființare, în acest an, de aceea cei interesați sunt îndemnați să scrie și să trimită fotografii și să destăinuie amintirile plăcute de la spectacolele Ansamblului Profesionist Banatul.

Bănățenii sunt așteptați fie pe pagina de fb a Ansamblului, fie pe adresa de email ccajt.comunicare@gmail.com

”Fiecare aspect pe care ni-l veți dezvălui se va regăsi din toamnă, în luna septembrie, în proiectul Banatul 50, o aniversare dedicată bănățenilor.

Suntem siguri că fiecare dintre voi are o amintire de împărtășit, un spectacol care i-a rămas la suflet, o melodie preferată. Ne puteți ajuta în demersul nostru cu propriile voastre experiențe.

Poate aveți acasă afișe sau invitații de la spectacole mai vechi, poate ați obținut un autograf de la artiștii Banatului, poate pur și simplu vreți să împărtășiți tuturor momente din trecut care v-au fost atât de dragi, încât nu le-ați putut uita”, îndeamnă Ansamblul Profesionist Banatul Timișoara.

”Noi știm că ne-ați fost și că ne sunteți mereu alături. Voi știți că fiecare spectacol al nostru este o bucurie pe care v-o dedicăm din tot sufletul. Sunteți cei pentru care încercăm de fiecare dată să fim tot mai buni.

Vă mulțumim că ne includeți în viețile voastre. Vă dorim parteneri în continuare și suntem convinși că împreună vom face ca anul acesta să fie totuși un an bun.

Este o sărbătoare pe care o împărtășim cu voi”, este mesajul APB.

Comentarii

comentarii