Acasă Eveniment Bărbat aflat în carantină, amendat cu 3.000 de lei, după ce s-a...

Bărbat aflat în carantină, amendat cu 3.000 de lei, după ce s-a dus la poliţie să depună plângere. A doua zi a fost amendat din nou

199
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 30 de ani, din Caransebeş, a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu a respectat carantina la domiciliu şi s-a dus la sediul poliţiei pentru a depune o sesizare împotriva unei persoane cu care avusese anumite divergenţe, în urma unei discuţii la telefon, a informat joi IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul se afla în carantină la domiciliu după ce, în cursul lunii decembrie, se întorsese din Belgia. El s-a dus marţi la sediul poliţiei pentru a depune reclamaţia, însă acolo a fost sancţionat pentru că nu a ţinut cont de restricţii.

O zi mai târziu, acesta a fost amendat, din nou, de poliţişti, pentru că nu a fost găsit la domiciliu cu ocazia verificărilor efectuate pe linia respectării măsurilor de carantină, scrie Agerpres.

Totodată, poliţiştii au informat Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin pentru luarea măsurilor ce-i revin în competenţă, a precizat sursa citată.

 

Comentarii

comentarii