Acasă Eveniment Bărbat arestat la Timișoara, după ce a înşelat mai mulţi bătrâni pe...

Bărbat arestat la Timișoara, după ce a înşelat mai mulţi bătrâni pe stradă. Le promitea că le face cumpărături şi le plăteşte facturi, dar dispărea cu banii

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat, după ce a înşelat mai mulţi bătrâni din Timişoara şi din oraşul Deta, promiţându-le că le va face anumite servicii precum plata unor facturi, cumpărături şi altele, însă după ce primea banii de la aceştia, dispărea.

”La data de 26 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au reţinut un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. Din cercetări, a reieşit că, în perioada februarie 2023 – noiembrie 2023, un bărbat de 38 de ani, prin inducere în eroare, ar fi pretins şi încasat diverse sume de bani de la mai multe persoane fizice, folosindu-se de nume şi calităţi mincinoase, în schimbul prestării anumitor servicii pe care ulterior nu le mai îndeplinea”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul aborda pe stradă bătrâni cărora le promitea că le face diferite comisioane, precum plata facturilor, cumpărături, obţinerea de bilete şi altele, însă când primea de la aceştia bani, dispărea.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru înşelăciune în formă continuată, fiind ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii