Acasă Eveniment Bărbatul care a jefuit o bijuterie din Timişoara a fost prins la...

Bărbatul care a jefuit o bijuterie din Timişoara a fost prins la Craiova

DISTRIBUIȚI

Bărbatul care marţi a jefuit un magazin de bijuterii din Timişoara cu ajutorul unui spray paralizant a fost prins. Acesta are 48 de ani şi a fost găsit în Craiova, urmând să fie dus la audieri, la sediului Poliţiei Timişoara.

”La data de 22.02.2024, în jurul orei 12:00, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, în colaborare cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tălhărie calificată, ce a avut loc în data de 20.02.2024, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timişoara. Bărbatul va fi adus la audieri la sediul Poliţiei municipiului Timişoara”, a transmis IPJ Timiş, joi.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Bărbatul a intrat în magazinul de bijuterii marţi, când înăuntru nu se aflau clienţi. A cerut să vadă două lanţuri din aur, pretinzând că doreşte să cumpere o bijuterie.

La un moment dat le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul magazinului a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat spray paralizant în faţă, apoi a dispărut.

Proprietarul a declarat că a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere.

De asemenea, pe pagina de Facebook a magazinului a fost publicată o fotografie a acestuia, iar în mesajul care o însoţeşte, este anunţatî o recompensă pentru orice informaţie care va duce la prinderea hoţului.

Comentarii

comentarii