Acasă Eveniment Bătaie pe o terasă din Deta, de la muzica dată prea tare....

Bătaie pe o terasă din Deta, de la muzica dată prea tare. Doi tineri au fost răniţi

4143
DISTRIBUIȚI

Doi tineri au fost răniţi în urma unui scandal izbucnit pe o terasă din localitatea Deta, judeţul Timiş, din cauza muzicii prea puternice. Cei doi au fost transportaţi la spital unde au rămas internaţi, iar trei dintre agresori sunt cercetaţi de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, un scandal a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în oraşul Deta din judeţul Timiş, în urma căruia două persoane au necesitat spitalizare.

„Poliţistii au fost sesizati că pe terasa unui local din Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, iar în urma altercaţiei, doi bărbaţi de 37 şi 32 de ani au fost răniţi, necesitând îngrijiri medicale. În cauză s-a întomcit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violente. Poliţiştii cercetează în acest caz trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 42 şi 49 de ani, urmând să ia măsurile legale”, a declarat Ancuţa Morariu, potrivit news.ro.

Potrivit poliţiştilor, scandalul din Deta ar fi izbucnit după ce cei doi tineri care au fost răniţi ar fi dat muzica prea tare, iar cei trei bărbaţi cercetaţi acum de poliţişti s-ar fi arătat deranjaţi.

Comentarii

comentarii