Acasă Sport BCM Danzio – învinsă în primul meci din play-off

BCM Danzio – învinsă în primul meci din play-off

531
DISTRIBUIȚI

Baschetbalistele echipei BCM Danzio Timișoara nu au reușit surpriza în primul meci din play-off-ul Divziei A, elevele lui Ljubomir Kolarevic fiind învinse în partida de joi de echipa considerată principala favorită la titlul de anul acesta, CSM Târgoviște.  Alb-violetele au început curajos partida disputată la Târgoviște și au izbutit să termine primul sfert la egalitate cu formația ce a condus clasamentul Diviziei A pe tot parcursul sezonului.

După un 15-15 înregistrat în primele zece minute, bănățenele nu au mai putut să mențină ritmul, fapt pentru care gazdele s-au desprins pe tabelă, la pauza mare, scorul fiind net în favoarea echipei din Târgoviște, care, după primele 20 de minute, conducea cu 43-21.

La revenirea de la cabine Danzio a continuat să lupte, dovadă stând jocul bun făcut de elevele lui Kolarevic, acestea izbutind să reducă din handicap înaintea ultimului sfert, diferența pe tabelă dintre Timișoara și Târgoviște fiind de 16 puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc.

În ultmul sfert echipa din Târgoviște nu a mai lăsat nici o urmă de îndoială în privința câștigătoarei, și, grație unui joc defensiv fără greșeală, trupa ardeleană și-a asigurat prima victorie din play-off, scorul final fiind 68-45 pentru gruparea din Târgoviște. Biljana Pesovic cu 13 reușite și Brown, cu 10 puncte marcate, au fost cele mai eficiente marcatoare din tabăra alb-violetelor. Meciul doi din cele trei programate în prima fază a play-off-ului dintre BCM Danzio și CSM Târgoviște va avea loc pe 12 aprilie în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Obiectivul echipei lui Kolarevic este o clasare pe locurile 5-6 la finalul actualului sezon al Diviziei A.

Comentarii

comentarii