Acasă Actualitate Beach Volleyball, spectacol stradal din Franța și expoziții de fotografie, într-un singur...

Beach Volleyball, spectacol stradal din Franța și expoziții de fotografie, într-un singur loc: la Iulius Town

DISTRIBUIȚI

Un loc al diversității, unde imaginația nu cunoaște limite, iar generațiile se întâlnesc în cadrul evenimentelor dedicate tuturor, despre asta este Iulius Town. Weekend-ul acesta în Iulius Gardens vor avea loc meciuri demonstrative de volei pe plajă, un spectacol stradal susținut de artiști francezi și două expoziții de fotografie. Iulius Town este partener al Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, astfel că o parte dintre evenimentele din cadrul proiectului sunt găzduite de proiectul mixed-use. 

Vino să îți susții echipa preferată de volei, la Beach Volleyball, care are loc în perioada 28 – 30 iulie 2023, în Iulius Town! Vineri, de la ora 18.00, vor juca loturile feminine și masculine ale naționalei României, iar sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, terenul se deschide pentru comunitatea locală. Duminică, în intervalul orar 12.00 – 14.00 și 18.00 – 21.00, copiii sunt așteptați cu un fileu de volei special pentru ei, dar și cu mingi de plajă. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Micii iubitori de artă, și nu numai, sunt așteptați să descopere spectacolul stradal, pus în scenă de artiști francezi, „Les Dodos”. Un profesor și asistentul său călătoresc în jurul lumii alături de două păsări Dodo. Aceștia sunt în căutarea răspunsurilor în ceea ce te privește pe tine, spectatorul din public: cum râzi, care sunt obiceiurile tale, ce îți place să mănânci și multe altele. Evenimentul are loc duminică, 30 iulie, de la ora 18:00 și de la 20:00, în Iulius Gardens.

De la arta stradală, efervescentă, sunteți așteptați să identificați frumusețea surprinsă în imagini. Până luni, la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 vei putea admira expoziția Stereotip, care aduce în prim-plan povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în tine. Autorii expoziției sunt Oscar Iustin și Alice Black.

În continuare în Atriumul Iulius Mall este expusă expoziția „Tezaur uman viu”, realizată de Asociația Photographica.

 

Comentarii

comentarii