Acas─â Economic Bega Group a deschis oficial ibis Timisoara City Center

Bega Group a deschis oficial ibis Timisoara City Center

2151
DISTRIBUIȚI

ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la ├«nceputul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvala╚Ťiunii 8-10A, la mai pu╚Ťin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timi╚Öoarei, l├óng─â destina╚Ťii atractive de afaceri, divertisment ╚Öi shopping. Noul hotel economic apar╚Ťine celei de-a doua genera╚Ťii de hoteluri ibis din Rom├ónia ╚Öi introduce pentru prima dat─â ├«n Europa conceptul inovativ ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ť ibis SQUARE. Noul ibis Timi╚Öoara City Center ofer─â mult mai mult dec├ót servicii de cazare ╚Öi ├«╚Öi propune s─â devin─â un hub social vibrant, at├ót pentru turi╚Öti, c├ót ╚Öi pentru comunitatea local─â. Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor ╚Öi ├«nt├ómpin─â ├«n deplin─â siguran╚Ť─â oaspe╚Ťii ╚Öi localnicii ├«n camerele sale, restaurant, bar, s─âli de conferin╚Ťe ╚Öi alte spa╚Ťii de lucru ╚Öi relaxare.

Prin noul concept SQUARE, ibis face un pas important c─âtre a r─âspunde a╚Ötept─ârilor oaspe╚Ťilor s─âi. Designul ibis SQUARE este flexibil, modular ╚Öi modern. Lobby-ul nu mai este legat de func╚Ťiile sale tradi╚Ťionale. Este un hub social 24/7, ce ofer─â restaurant, spa╚Ťiu de divertisment, relaxare, coworking ╚Öi ├«nt├ólniri. La ibis Timi╚Öoara City Center, oaspe╚Ťii sunt bineveni╚Ťi s─â m─ân├ónce, s─â lucreze ╚Öi s─â se relaxeze ├«ntr-o atmosfer─â vibrant─â, indiferent dac─â sunt turi╚Öti sau locuiesc ├«n apropiere. ├Än acord cu ADN-ul s─âu muzical, hotelul va g─âzdui numeroase evenimente muzicale live, sus╚Ťinute de tineri arti╚Öti locali.  

Hotelul ofer─â un spa╚Ťiu generos ╚Öi flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de 4 s─âli individuale, care se pot transforma ├«ntr-o sal─â mare pentru evenimente corporate cu p├ón─â la 130 de participan╚Ťi sau cocktailuri private cu peste 150 de invita╚Ťi. ibis Timi╚Öoara va oferi ╚Öi o zon─â multifunc╚Ťional─â de sport ╚Öi relaxare, cu biliard, ping-pong ╚Öi sal─â de gimnastic─â, precum ╚Öi alte dou─â s─âli de conferin╚Ťe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiaz─â ╚Öi de o parcare exterioar─â generoas─â, de 90 de locuri. 

Charlie’s Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc informal ╚Öi relaxat, unde oaspe╚Ťii hotelului ╚Öi localnicii pot savura o mas─â simpl─â, dar delicioas─â. Charlie’s Corner ofer─â un meniu bazat pe preparate grill u╚Öoare, pe gustul oricui, completate de o selec╚Ťie generoas─â de beri artizanale, locale ╚Öi interna╚Ťionale. Barul Charlie’s Corner  este locul unde oamenii, muzica ╚Öi vibra╚Ťiile cool se reunesc. Terasa exterioar─â ├«nc─âlzit─â dispune de 100 de locuri ╚Öi este un sigur ╚Öi agreabil pentru o cafea diminea╚Ťa sau o bere artizanal─â seara.

ibis Timisoara City Center ofer─â 200 de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu draperii care blocheaz─â lumina, b─âi spa╚Ťioase ╚Öi paturi extrem de confortabile. SweetbedÔäó by ibis este semn─âtura brandului ╚Öi garanteaz─â un somn de calitate ├«n toate hotelurile din ├«ntreaga lume, datorit─â pernelor sale mari ╚Öi pufoase, pilotelor extrem de moi ╚Öi saltelelor de ├«nalt─â tehnologie, care se adapteaz─â corpului. Hotelul ├«nt├ómpin─â c─âl─âtorii de afaceri, turi╚Ötii tineri ╚Öi familiile ╚Öi ofer─â, de asemenea, 5 camere pentru oaspe╚Ťii cu mobilitate redus─â.     

Ibis Timi╚Öoara City Center este rezultatul unei investi╚Ťii de 10 milioane de euro realizate de Bega Group, un investitor local de prestigiu, cu active ╚Öi opera╚Ťiuni semnificative ├«n domeniile retail ╚Öi ospitalitate. Construc╚Ťia a durat doi ani ╚Öi a fost realizat─â conform standardelor de dezvoltare ╚Öi de amenajare furnizate de echipa tehnic─â a grupului Accor.

ÔÇťIbis Timi╚Öoara City Center este una din investi╚Ťiile pe care le-am f─âcut cu certitudinea c─â ne va oferi o bun─â rentabilitate pe termen lung. Este ╚Öi o dovad─â de ├«ncredere ├«n poten╚Ťialul turistic al ora╚Öului Timi╚Öoara. Suntem convin╚Öi c─â, odat─â cu titlul de capital─â cultural─â european─â ├«n 2023, ora╚Öul nostru va deveni o destina╚Ťie turistic─â recunoscut─â ├«n ╚Ťar─â ╚Öi ├«n str─âin─âtate. Parteneriatul cu Accor ne ofer─â acces la o re╚Ťea profesional─â de furnizori, know-how opera╚Ťional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultur─â organiza╚Ťional─â bazat─â pe grij─â ╚Öi aten╚Ťie, cea mai dinamic─â re╚Ťea de canale de marketing ╚Öi distribu╚Ťie, precum ╚Öi la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalit─â╚Ťii.ÔÇŁ a declarat Emil Cristescu, Vice-Pre╚Öedinte al Bega Group. 

Afiliat la re╚Ťeaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de c─âtre Accor, lider global ├«n ospitalitate augmentat─â. Inaugurarea sa confirm─â ├«nc─â o dat─â concentrarea Accor asupra Timi╚Öoarei, unul din cele mai promi╚Ť─âtoare ora╚Öe din Rom├ónia, care va deveni Capital─â Cultural─â European─â ├«n 2023.

ÔÇťAvem mare ├«ncredere ├«n poten╚Ťialul turistic al Timi╚Öoarei ca destina╚Ťie de agrement ╚Öi city break. Este un ora╚Ö foarte bine pozi╚Ťionat, u╚Öor accesibil cu ma╚Öina din 10 capitale europene. Suntem implica╚Ťi activ ├«n identificarea solu╚Ťiilor pentru promovarea Timi╚Öoarei ca destina╚Ťie turistic─â. Noul concept ibis SQUARE, pe care ├«l lans─âm acum, r─âspunde foarte bine noilor cerin╚Ťe ale clien╚Ťilor, iar echipa valoroas─â pe care am format-o ├«n jurul hotelului ├«l va transforma ├«n cur├ónd ├«ntr-unul dintre cele mai vibrante ╚Öi creative locuri din ora╚Ö.ÔÇŁ a declarat C─âlin Ile, Director General ibis Timi╚Öoara City Center.

Pentru siguran╚Ťa oaspe╚Ťilor pe tot parcursul ╚Öederii lor, ibis Timi╚Öoara City Center a introdus m─âsuri intensive de igien─â ╚Öi prevenire. Eticheta ALLSAFE verificat─â de Bureau Veritas reprezint─â noile protocoale ╚Öi standarde ├«nalte de igien─â ale Accor ╚Öi garanteaz─â respectarea acestor standarde ├«n hotelurile din ├«ntreaga lume. M─âsurile includ distan╚Ťarea social─â aplicat─â ├«n toate zonele comune, furnizarea de substan╚Ťe igienizante ├«n zonele publice cheie (recep╚Ťie, ascensoare, restaurante etc.), protocoale ├«nt─ârite de cur─â╚Ťare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentar─â a tuturor suprafe╚Ťelor de contact din camere  ╚Öi b─âi, check-in, check-out ╚Öi pl─â╚Ťi efectuate contactless, ori de c├óte ori este posibil, program de cur─â╚Ťare ├«nt─ârit ├«n zonele publice cu dezinfectarea frecvent─â a tuturor zonelor de contact. De asemenea, exist─â o linie telefonic─â dedicat─â pentru a r─âspunde la ├«ntreb─ârile oaspe╚Ťilor ╚Öi pentru a-i ajuta s─â ├«╚Öi preg─âteasc─â c├ót mai bine ╚Öederea.

Parteneriatul inovator al Accor cu AXA, lider global ├«n domeniul asigur─ârilor, ofer─â oaspe╚Ťilor hotelului cele mai recente progrese ale AXA ├«n domeniul telemedicinei prin acces gratuit la tele-consulta╚Ťii medicale. Oaspe╚Ťii vor avea, de asemenea, acces la re╚Ťelele medicale extinse ale AXA cu zeci de mii de profesioni╚Öti verifica╚Ťi din domeniul medical.

Comentarii

comentarii