Acasă Cultura Beta 2020 și conferințele juriului, joi, la muzeul “Corneliu Miklosi” din Timișoara

Beta 2020 și conferințele juriului, joi, la muzeul “Corneliu Miklosi” din Timișoara

1612
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați la prezentarea expoziției – concurs Beta 2020 și la conferințele juriului de la categoria 7 – fotografie, joi, 1 octombrie, la muzeul “Corneliu Miklosi” din Timișoara, de la ora 18.30.

Expoziția de proiecte va rămâne în Piața Libertății și va putea fi vizitată între 3 și 21 octombrie.

În expoziție sunt reunite: 66 de lucrări selectate din primele 5 categorii ale concursului (spațiu construit, spațiu interior, spațiu public, lucrări de licență, inițiative / experimente / viziuni), 12 eseuri
și 20 de înscrieri la ultima categorie – Fotografie

Aceste lucrări care s-au făcut remarcate în prima etapă de jurizare.
Expoziția poate fi vizitată în spațiul public până în data de 21 octombrie.

Vernisajul va fi urmat de o conferință susținută de membrii juriului din categoria Fotografie: Laurian Ghinițoiu (Romania), Norbert Juhász (Ungaria), Relja Ivanić (Serbia).

Aceasta va avea ca punct de pornire activitatea și preocupările actuale ale juriului, în domeniul fotografiei de arhitectură.
Pentru a participa la conferință, trebuie să vă înregistrați folosind formularul de pe site-ul BetaCity: bit.ly/35AFkYM

Expoziția-concurs Beta este unul dintre pilonii centrali ai Bienalei timișorene de arhitectură Beta, alături de expoziția principală de curatori și campania Privește Orașul.

Beta însumează o serie de acțiuni, proiecte, evenimente și expoziții, structurate pe baza a 3 categorii: Educație, Profesie și Oraș.

Expoziția-concurs Beta 2020 reprezintă principalul eveniment al categoriei Profesie, care susține și promovează arhitectura de calitate în toate formele și manifestările sale, fiind concepută ca o interfaţă de relaţionare atât în cadrul profesiei, cât şi între profesie şi mediul socio-cultural în care aceasta activează.

Participarea la eveniment este gratuită. Evenimentul se va desfășura ținând cont de situația curentă și cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind distanțarea fizică și pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Comentarii

comentarii