Acasă Politica Biroul politic al PNL Lugoj a fost desființat, președintele Claudiu Buciu fiind...

Biroul politic al PNL Lugoj a fost desființat, președintele Claudiu Buciu fiind demis

1202
DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Lugoj, Alexandru Claudiu Buciu, ales din partea PNL, a fost demis, miercuri, când a fost dizolvat și biroul politic al PNL Lugoj. Măsura demiterii a fost decisă de organizația PNL Timiș după ce primarul Alexandru Claudiu Buciu, a refuzat să facă alegeri în filiala pe care o conducea, nefiind mulţumit de norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană de alegeri. Acesta își continuă mandatul la Primărie

Alexandru Claudiu Buciu a anunțat pe Facebook, miercuri seara, că a fost demis de partid.

„Am fost demis. Astăzi (miercuri – n.r.), Nica (Alin Nica – președintele PNL Timiș) și Groza (Dănuț Groza – secretarul general al PNL Timiș), au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desființat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reușit să readucă PNL în fruntea administrației lugojene după mai bine de 100 de ani. Le mulțumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic”, spune primarul Lugojului.

„Scopul nostru rămâne acela de a face administrație. Avem o echipă care își dorește exclusiv asta. PNL Timiș a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras niște funcții politice, în contextul actual, ne onorează.

Rămânem dedicați administrației locale dar și adevărați liberali. Știm ce valori avem de apărat. Și le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic. Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetățenii”, a mai spus Alexandru Claudiu Buciu.

Comentarii

comentarii