Acasă Sport Bookmakerii nu cred în vise…

Bookmakerii nu cred în vise…

DISTRIBUIȚI

Toate casele de pariuri din lume o văd pe Dinamo mare favorită
Bookmakerii din România, dar şi cei din întreaga lume cred că Dinamo este marea favorită a derby-ului Campionatului Naţional de Fotbal al României. Partida Dinamo – FC Timişoara începe duminică, de la ora 20.30 şi va fi arbitrată la centru de Alexandru Tudor.
bwin:  cotă de 4,4 pentru victoria Timişoarei

Cea mai renumită casă de pariuri sportive din lume, bwin, oferă celor ce mizează pe o victorie a lui Dinamo o cotă de doar 1,7.
Cine se încumetă să iparieze pe o eventuală victorie a celor de la FC Timişoara primeşte în caz de reuşită o cotă de 4,4.
Casa de pariuri care este şi sponsorul oficial al lui Real Madrid dă o cotă de 3,35 pentru un meci egal. Astra, poate cea mai cunoscută casă de pariuri din România, este mai indulgentă cu bănăţenii.
FC Timişoara are cotă de 4 la victorie.
Victoria “câinilor roşii” este cotată cu 1,8, iar un egal cu 3,25. Bookmakerii de la Stanley Bet văd altfel lucrurile. Aici, timişorenii au o cotă de izbândă de doar 3,55, iar cine pariază pe Dinamo poate câştiga de 1,9 ori suma investită.
Ca şi la Astra, un egal în marele derby este cotat cu 3,25. Oficialii Timişoarei par încrezători înaintea partidei cu Dinamo şi ignoră statisticile şi predicţiile celor mai importante case de pariuri din lume.
“E un joc capital, care va stabili în mare parte campioana în acest an. Sincer, nu simt nicio presiune. Presiunea e la ei, ei sunt disperaţi pentru că nu s-au calificat niciodată în Liga Campionilor.
Nu sunt invincibili, trebuie doar să intrăm fără presiune. Poate jucăm cu tre atacanţi, că doar nu avem ce pierde”, a spus, ieri, Gabi Balint, antrenorul bănăţenilor, înainte de plecarea spre Bucureşti.

Comentarii

comentarii