Acasă Actualitate Borduri și trotuare noi, la pachet cu conducte magistrale reabilitate, pe Calea...

Borduri și trotuare noi, la pachet cu conducte magistrale reabilitate, pe Calea Aradului. Lucrările continuă în zonă

DISTRIBUIȚI

Cei de la SDM vor interveni pe Calea Aradului, unde vor continua reparațiile aflate în derulare pe segmentul de 1 km dintre Piața Mărăști și intersecția Sever Bocu cu Calea Aradului, la colțul Cimitirului Eroilor. Aceasta va efectua lucrări de înlocuire a bordurilor vechi de peste 15 ani, acolo unde s-au schimbat conductele magistrale. Odată cu această investiție majoră, Primăria a inclus și refacerea trotuarelor de pe ambele părți ale drumului.

Conductele de pe Sever Bocu au fost conectate deja la rețeaua de pe Aradului și lucrările se află într-un stadiu de execuție avansat.

”Echipele au lucrat doar pe timp de noapte pentru a afecta cât mai puțin traficul și a nu bloca circulația în intersecții. Lucrarea de schimbare a rețelelor de apă este finanțată din fonduri europene cu contribuție și de la bugetul local și este derulată de Aquatim. De altfel, Primăria Timișoara cofinanțează cu patru milioane de euro schimbarea rețelelor de apă și canalizare în lungime de 65 de km. La finalul lucrărilor, timișorenii de pe aproape 100 de străzi vor beneficia de o îmbunătățire a calității apei”, a anunțat Primăria Timișoara.

Comentarii

comentarii