Acasă Administraţie Brantner a scos unsprezece utilaje de deszăpezit prin Timișoara, duminică. Unde pot...

Brantner a scos unsprezece utilaje de deszăpezit prin Timișoara, duminică. Unde pot fi semnalate problemele?

674
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL a comunicat că, în prezent (duminică, la prânz – n.r.), sunt 11 utilaje de deszăpezire în teren care împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.

„Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare”, amintesc reprezentanții primăriei. Aceștia mai transmit că STPT a început deszăpezirea în stațiile pentru transportul public și că, dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș.

Problemele pe care le întâmpină cetățenii  pot fi semnalate la dispeceratul firmei Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527. Primăria Municipiului Timișoara face apel către operatorii economici, instituțiile publice, asociaţiile de proprietari – locatari şi cetăţeni să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței.

 

Comentarii

comentarii