Acasă Actualitate Bursa Locurilor de Muncă – ICA, pe teritoriul GAL Timișoara, pentru persoanele...

Bursa Locurilor de Muncă – ICA, pe teritoriul GAL Timișoara, pentru persoanele aflate în risc excluziune social

DISTRIBUIȚI

Fundația Filantropia Timișoara și Mediline EXIM SRL, împreună cu partenerii săi instituționali din Grupul de Acțiune Locala GAL Timișoara, a organizat ”Bursa Locurilor de Munca – ICA”.

Acesta este un eveniment care își propune să contribuie la reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate aflate în zona de interes a proiectului.

Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului : “Informare, Calificare și Angajare – ICA” finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014- 2020,

Acesta este scopul urmărit cu prioritate de către specialiștii din proiect, o premieră de colaborare mulți-instituțională și multidisciplinară între actori reprezentativi din GAL Timișoara, unul dintre obiective fiind oferirea de măsuri integrate care vizează aspecte de ocupare, sociale, medicale și culturale.

Proiectul se încadrează în Strategia de Dezvoltare Locala care prevede intervenții semnificative pe domeniile social, ocupare, cultura, educație și sănătate în teritoriul acoperit de aceasta (Zona Plopi-Kuncz, Zona Soarelui, Zona Modern, Zona Ciarda Roșie, Zona Fabric, Zona Ghiroda Nouă, Zona Crișan).

Beneficiarii proiectului, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din teritoriul GAL Timișoara au primit în mod gratuit informare și consiliere profesională, precum și mediere pe piața muncii.

Miercuri, 26 Aprilie 2023 de la orele 14.00 – 18.00, la sediul proiectului Fundației FILANTROPIA de pe strada Moise Nicoară nr. 17, s-a derulat ”Bursa Locurilor de Munca – ICA”, fiind prezente companii din Timișoara care și-au promovat locurile de muncă disponibile, au oferit informații legate de acestea și echipa proiectului a oferit suport tehnic celor interesați.

 

Comentarii

comentarii