Acasă Eveniment Cabinetul parlamentar de la Jebel al lui Ghiţă Ciobanu a primit binecuvântarea...

Cabinetul parlamentar de la Jebel al lui Ghiţă Ciobanu a primit binecuvântarea divină

799
DISTRIBUIȚI

ciobanu3Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu şi-a inaugurat cu mare tam-tam cabinetul parlamentar din Jebel. Zeci de primari, preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, şi numeroşi simpatizanţi au asistat la sfinţirea cabinetului parlamentar de la Jebel.

Slujba a fost ţinută de doi preoţi, iar totul s-a terminat la restaurantul din localitate, cu o mare masă festivă. La începutul săptămânii, parlamentarii PSD Cătălin Tiuch şi Ilie Sârbu şi-au inaugurat, la Giroc, un cabinet parlamentar comun. Evenimentul a fost unul extrem de palid în comparaţie cu cel organizat de Ghiţă Ciobanu.

Audienţe în fiecare săptămână

Cabinetul parlamentar al lui Ciobanu, din incinta Primăriei Jebel, are trei compartimente: o sală de consiliu, biroul parlamentar şi o bucătărie. “Am promis încă din campania electorală acest cabinet parlamentar la Jebel. Intenţionez ca, la sfârşitul lui septembrie, să deschid un nou cabinet, la Moraviţa. Cabinetul din Jebel funcţionează de la începutul anului şi aici lucrează o sută de tineri, împărţiţi pe 13 departamente, în funcţie de facultăţile terminate”, a spus Ghiţă Ciobanu. Deputatul PSD are la Jebel audienţe în fiecare vineri, între orele 10-12. Lunar, aici se fac şedinţe cu toţi primarii PSD de pe Coelgiul X. Liderul de la CJT, Titu Bojin, a salutat activitatea fostului parlamentar pedelist. „Din punct de vedere al acţiunilor, al activităţii şi al prezenţei în teritoriu, pot spune că colegiul domnului Ciobanu este cel mai activ din Timiş”, a spus Titu Bojin, liderul CJ Timiş.

Ciobanu se pregăteşte de o nouă inaugurare

Unul dintre artizanii acestui proiect, primarul de Jebel, Sabin Bociu, este extrem de fericit că cineva a decis că merită să existe un cabinet parlamentar şi în mediul rural. Majoritatea parlamentarilor de Timiş au cabinete parlamentare doar în oraşele din judeţ. Şeful de cabinet al lui Ghiţă Ciobanu este Alexandru Bociu, fiul primarului PSD de Jebel. La lansarea de la Jebel, Ghiţă Ciobanu a anunţat deja deschiderea unui nou cabinet parlamentar în Timiş, de această dată la Moraviţa.

Comentarii

comentarii