Acasă Economic Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează cursurile de calificare –...

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează cursurile de calificare – BUCĂTAR şi MANICHIURIST

DISTRIBUIȚI

Cursul de Bucătar se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atât celor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, cât şi celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în bucătărie.

Tematica cursului:

  1. pregătirea şi depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde si reci, fripturi, gustări calde şi reci, mâncăruri din carne, mancăruri din legume, orez, paste făinoase, dulciuri, fonduri glace, mâncăruri din pește şi fructe de mare, salate şi sosuri)
  2. manipulare cuțit profesional
  3. pregătirea stocurilor
  4. sosuri
  5. forcemeats și aluaturi

Lectorul cursului este realizatoarea emisiunii culinare – GĂTIND CU CHEF MARCELA – doamna Marcela Vasile.

“Camera de Comerţ din Arad are o vastă experienţă în domeniul formării profesionale. Centrul de Formare Profesională organizează cursuri de formare şi perfecţionare profesională începând din anul 1992. Aceste cursuri s-au organizat şi se organizează pentru sprijinirea activităţilor membrilor, dar şi a persoanelor fizice, care sunt în căutarea unui loc de muncă sau sunt interesate de schimbarea activităţii lor”, a precizat preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

Cursul de calificare în manichiură acoperă toate aspectele importante ale acestei profesii, cum ar fi anatomia unghiilor, igiena și siguranța, tehnicile de manichiură și pedichiură, tehnici de aplicare a ojei și a unghiilor artificiale, designul și decorarea unghiilor, precum și gestionarea afacerii.

“Ne bazăm pe experienţa noastră de peste 30 de ani în domeniul formării profesionale şi punem la dispozitie întreaga noastră experiență. Trainerii noştri specializați internațional vor fi alături cursanţi cu cele mai actuale informații şi tehnici de lucru”, a declarat managerul de formare profesionala, doamna prof. Carmen Crişan.

Certificatele obținute la absolvirea cursurilor au recunoastere natională şi internatională şi sunt emise de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi Ministerul Educației Naționale.

Pentru o organizare eficientă vă rugăm să confirmați înscrierea la curs, la adresa de email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon 0730188299

Comentarii

comentarii