Acasă Actualitate Campionii naționali la dans latino tineret, recompensați de Alin Nica, președintele CJT

Campionii naționali la dans latino tineret, recompensați de Alin Nica, președintele CJT

DISTRIBUIȚI

Campionii naționali la dans latino tineret au fost recompensați de Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în data de 14 martie.

Astfel, joi, a fost moment de bucurie și de recunoaștere a unor performanțe deosebite, la Consiliul Județean Timiș. Președintele Alin Nica a oferit diplome de merit pentru campionii naționali la dans sportiv: Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu de la Clubul Sportiv Dance Spirit din Timișoara. 

Cei doi laureați cu aur au participat, la începutul lunii martie, la Campionatul Național de Dans Sportiv 2024 de la Târgu-Mureș și s-au clasat pe primul loc la categoria Tineret Latino.

Perechea este antrenată de Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar, și a mai obținut în 2023 titlul de vicecampioni naționali la categoria Tineret, secțiunea 16-18 ani, Dansuri latino, iar în primăvara și toamna anului trecut a reprezentat România la Campionatul European și la Campionatul Mondial de profil.

Recunoașterea meritelor sportive din toate domeniile face parte din direcțiile prioritare ale administrației județene de a încuraja mișcarea și o viață sănătoasă – este mesajul lui Alin Nica.

Comentarii

comentarii