Acasă Economic Carpatair reia zborurile pe ruta Suceava – Timişoara

Carpatair reia zborurile pe ruta Suceava – Timişoara

637
DISTRIBUIȚI

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timişoara, va relua începând cu data de 30 martie operarea pe ruta internă Suceava – Timişoara, via Sibiu, oferind conexiuni externe spre 9 destinaţii în Italia, 3 în Germania, 3 destinaţii în Ucraina, Atena (Grecia) şi Chişinau (R. Moldova).
Prin aceste zboruri Carpatair oferă pasagerilor din Suceava acces la reţeaua de 9 destinaţii interne şi 17 destinaţii externe pe care compania le operează prin hub-ul de la Timişoara spre Italia, Germania, Grecia, Ucraina şi Republica Moldova.
Zborurile Suceava – Timişoara şi retur, vor fi operate cu o frecvenţă de 3 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri, respectiv marţi joi şi sâmbătă. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri, oferind pasagerilor confort, dar şi un serviciu complex la bord, atât la clasa business, cât şi la economy.
„Reluarea zborurilor Carpatair în/din Suceava răspunde nevoii de conectare al celui mai nordic aeroport al Moldovei, la poarta vestică a României – Timişoara, şi de aici la 26 alte destinaţii interne şi internaţionale care altfel ar fi fost greu accesibile”, a declarat Paula Ardelean, vice-preşedinte Marketing & Vânzări.
Noile zboruri sunt disponibile la vânzare pe website-ul companiei www.carpatair.com.
 

Comentarii

comentarii