Acasă Economic Casa Ta şi Deco Design la CRAFT

Casa Ta şi Deco Design la CRAFT

529
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara va organiza în perioada 24 – 27 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a 5-a ediţie a dublei manifestări expoziționale Casa Ta şi Deco Design – „de la vis la realitate“.
Expoziţia reprezintă o oportunitate de promovare pentru firmele care desfăşoară activităţi atât în ţară cât şi în străinătate. Manifestarea este, de asemenea, un bun prilej pentru expozanţi de a interacţiona cu actualii sau potenţialii clienţi. Expoziţia vine în întâmpinarea publicului aflat în căutarea celor mai bune oferte de locuinţe sau soluţii moderne de amenajare a acestora. Vizitatorii expoziţiei vor întâlni într-un singur loc cele mai bune produse şi vor descoperi noutăţile în domeniu.
Cu un mic efort, oricine poate beneficia de realizarea viselor prin soluţiile practice oferite de către expozanţii prezenţi: finanţare şi asigurare pentru locuinţe, noutăţi în domeniul imobiliar, al amenajărilor şi serviciilor; echipamente şi sisteme pentru şantier, materiale de construcţii brute şi pentru finisaje, piscine, uşi, ferestre, porţi pentru garaj, garduri, pavaje, sisteme de încălzire şi aer condiționat, şeminee.
La Deco Design, orice tip de spaţiu poate fi înfrumuseţat prin mobilierul realizat din cele mai diverse materiale, scări interioare, covoare, perdele şi draperii, corpuri de iluminat, vase decorative, tablouri, piatră decorativă, articole din fier forjat şi inox, articole de menaj.
Pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi în interior şi exterior, cele 55 de companii din ţară şi străinătate vor expune ultimele noutăți în domeniu. Expoziția va fi deschisă de joi până duminică, între orele 11.00 – 19.00. Biletul de intrare costă 2 lei iar copiii până la 14 ani şi pensionarii au acces gratuit.

Comentarii

comentarii