Acasă Actualitate Câştigătorii pentru elaborarea primelor două studii de fezabilitate necesare construirii a două...

Câştigătorii pentru elaborarea primelor două studii de fezabilitate necesare construirii a două loturi din drumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj au fost desemnați

DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu a anunţat că au fost desemnaţi câştigătorii pentru elaborarea primelor două studii de fezabilitate necesare construirii a două loturi din drumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj. Primul contract vizează sectorul Drobeta Turnu Severin-Domaşnea (65 km) şi are o valoare de 35,78 milioane de lei, fără TVA, cu o durată de 28 de luni, iar cel al doilea contract vizează sectorul Caransebeş-Lugoj (50 km), având o valoare de 12,11 milioane de lei, fără TVA, iar derularea acestuia este de 20 de luni. 

„Au fost desemnaţi câştigătorii pentru elaborarea primelor două studii de fezabilitate necesare construcţiei a două Loturi din Drumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj! Primul contract vizează sectorul Drobeta Turnu Severin-Domaşnea (65 km) şi a fost atribuit unei Asocieri de firme înregistrate în România. Are o valoare de 35,78 milioane de lei (fără TVA). Contractul are o durată de 28 de luni (26 de luni sunt alocate doar pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate)”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.  

El a mai spus că al doilea contract vizează sectorul Caransebeş-Lugoj (50 km), a fost atribuit unei Asocieri de firme din Turcia şi are o valoare de 12,11 milioane de lei (fără TVA), iar pentru derularea acestuia sunt alocate 20 de luni, dintre care 18 luni numai pentru elaborarea studiului de fezabilitate.

„Ambele contracte sunt finanţate prin Programul Transporturi şi pot fi semnate în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, a mai precizat ministrul Transporturilor.

Comentarii

comentarii