Acasă Actualitate Cătălina Jahn, userista care a ajuns ilegal directoare adjunctă la Piețe SA,...

Cătălina Jahn, userista care a ajuns ilegal directoare adjunctă la Piețe SA, și-a dat demisia

DISTRIBUIȚI

Cătălina Jahn, cea care a ajuns directoare adjunctă la Piețe SA fără să îndeplinească criteriile de experiență, și-a dat demisia. Deși cazul angajării sale este cercetat inclusiv de poliție, în postarea pe Facebook în care își anunță plecarea de la societatea municipală, userista vorbește despre „jocul perfid al scandalurilor artificial create”.

Vă amintim că la concursul câștigat de Cătălina Jahn, organizatorii au „uitat” să pună condiția experienței în management. O anchetă jurnalistică a Renașterii Bănățene a prezentat mai pe larg faptele. Ulterior, aceeași publicație a prezentat și alte amănunte care au ridicat semne de întrebare cu privire la concursul respectiv, dar și la activitatea useristei de când a preluat postul.

Iată textul postării pe Facebook în care Cătălina Jahn își anunță demisia:

„Sunt mamă, soție și fiică.

Și asta contează mai mult decât orice funcție pe lumea asta. Atunci când vezi că cei pe care îi iubești suferă, știi că alte sunt lucrurile care contează.

Am decis să fac o schimbare.

Sunt mulțumită că în scurta perioadă petrecută la Piețe am reușit să mișc câteva lucruri. În primul rând să deschid ușa societății către parteneri din societatea civilă care lucrează pentru comunitatea locală. Fie pentru a reduce risipa alimentară, fie pentru a pune în valoare Piața Traian. Și Piața pe roți din Traian, și redirecționarea de legume și fructe din Piața de Gros către cei care au nevoie sunt proiecte la care am pus mult suflet și îmi doresc ca ele să nu se oprească.

Las în lucru proiecte pe care sper că cei care îmi vor urma, le vor continua: înființarea unei piețe noi în Dâmbovița sau implementarea de măsuțe prototip în Piața Lipovei. Sau continuarea acordului cu Horticultura pentru asigurarea spălării piețelor pe timp de vară.

Dar cele mai importante lucruri pe care le las în urmă sunt cele pe care timișoreni încă nu le văd, dar fără de care Societatea de Piețe nu are nicio șansă să se reformeze. Am început să introduc proceduri standardizate de lucru în interiorul societății pentru ca regulile să fie aceleași pentru toată lumea, reguli stricte în domeniul curățeniei în piețe și verificări zilnice, propunere de reorganizare a administratorilor piețelor, audit pentru montare de camere de supraveghere în toate piețele.

Iar producătorilor locali care cu greu își fac auzită vocea le spun că voi continua să îi susțin și să fiu de partea lor.

E timpul să ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create în jurul meu cu scopul de a distrage atenția timișorenilor de la adevăratele probleme de la Piețe. Fac acest pas cu convingerea că în Timișoara de mâine, calitatea serviciilor pentru clienții și producătorii din piețe va fi la nivel european”.

Comentarii

comentarii