Acasă Eveniment Caz uluitor în județul Timiș. Șoferul unui Mercedes a fost furat de...

Caz uluitor în județul Timiș. Șoferul unui Mercedes a fost furat de 1.600 € în benzinărie, în timp ce îşi alimenta maşina

DISTRIBUIȚI

Caz uluitor în județul Timiș. Proprietarul unui autoturism marca Mercedes a fost furat de 1.600 de euro și mai multe carduri bancare chiar în timp ce alimenta la o benzinărie. Hoții s-au apropiat de mașină de parcă ar fi fost pasageri, au pândit un moment potrivit, după care au deschis liniștiți portiera din partea dreaptă și au sustras bunurile. Totul, sub privirile celor din benzinărie, care nu au scos un cuvânt.

În mod bizar, angajații benzinăriei au observat momentul în care hoții s-au apropiat de autoturism, dar nu au intervenit, crezând că respectivii indivizi sunt pasageri. Iar bărbatul care alimenta, aflat la propriu la doi metri de hoți, pe partea cealaltă a Mercedesului, susține că nu a observat nimic. Imaginile au fost trimise prin Fii Observator, iar acum păgubitul speră ca poliția sau cei care văd imaginile să îi poată identifica pe bărbați, pentru a-și recupera banii și cardurile bancare. Cazul a fost preluat de agenții de la Secția 1 de Poliție Timișoara.

Comentarii

comentarii