Acasă Cultura Ce modificări au produs în programul LitVest 2017 furtunile extreme din Timișoara?

Ce modificări au produs în programul LitVest 2017 furtunile extreme din Timișoara?

1100
DISTRIBUIȚI

Date fiind recentele fenomene meteo extreme, precum și prognoza în curs, programul LitVest 2017 se modifică, miercuri, dar în celelalte zile, rămâne la fel.

Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”, a explicat că deschiderea va avea loc miercuri, 20 septembrie, ora 11, la Secția de Arte Deliu Petroiu a B.J.T., Bastion Theresia, corp A. Formatul va fi la fel de creativ, dar adaptat circumstanțelor în care e pus în practică. SporText, evenimentul programat pentru miercuri, 20 septembrie, ora 19, se anulează, urmând a se desfășura în cadrul Zilelor Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”

Liceele partenere la Literatura intră în joc sunt: Liceul Pedagogic Carmen Sylva, Liceul Teoretic William Shakespeare, Colegiul Național Bănățean.

Programul pe următoarele două zile

JOI, 21.09

Ora 11, Literatura intră în joc. Sincronica. Lecturi pe terenurile de sport ale liceelor partenere.

Ora 19:00, Bierhaus, str. E. Ungureanu nr. 15. Poeme live. Marcaj „la text”, în colaborare cu Commando Viola. Secvențe din meciurile României cu țări din care provin invitatele și invitații vor fi urmate de lecturi ale acestora. Fulare, urale, confetti și poezie!

VINERI, 22.09

Ora 19, Amfiteatrul Sf. Gheorghe. Texte…putere, în colaborare cu Timișoara Bikers. Lecturi dintre, printre și de pe motociclete. O scenografie și de această dată inedită.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii