Acasă Economic Ce tip de utilizatori ar putea beneficia de serviciile din oferta THC.ro

Ce tip de utilizatori ar putea beneficia de serviciile din oferta THC.ro

1593
DISTRIBUIȚI

Puține firme românești reușesc să se lanseze pe piețe externe după ce se stabilizează pe piața națională. Și mai puține dintre companiile românești atacă direct piețele externe, și, după ce cunosc succesul internațional, lansează servicii dedicate clienților români, oferindu-le expertiza globală. Iată un exemplu din această categorie atât de limitată: THC Projects, un IMM din Dolj, de lângă Craiova, care a reușit “imposibilul”. Mai exact, această companie s-a lansat la nivel internațional cu proiectul THCServers.com, a cucerit mii de clienți din aproape 150 de țări, apoi a decis că mediul de afaceri din România merită o abordare dedicată. Astfel a apărut recent proiectul https://www.thc.ro/, un portal de servicii web complete, cu hosting în prim-plan.

Există în presă numeroase relatări despre lansarea THC.ro pe piața locală, antreprenorii explicând că au considerat acum că mediul de business din România se apropie de maturitatea necesară pentru a înțelege mai bine importanța unor servicii de găzduire web de foarte bună calitate pentru “sănătatea” afacerilor pe care le dezvoltă. Oferta companiei se concentrează pe soluții variate pentru diverse categorii de clienți, cu servicii premium inclusiv prin gama de servere dedicate – resurse alocate individual, exclusiv. Totuși, se pune accent și pe prețul mic: anvergura actuală a companiei, cu datacenter propriu în județul Dolj, îi permite acesteia să poată oferi servicii de găzduire web ieftină, fără compromis la partea de calitate.

Ce tip de utilizatori ar putea beneficia de serviciile din oferta THC.ro? Conform reprezentanților companiei, orice firmă și orice persoană fizică poate să aleagă un pachet de hosting în funcție de nevoile sale. În ceea ce privește utilizatorii individuali, ne putem gândi desigur mai ales la bloggeri și freelanceri, care au nevoie de un spațiu pe care să se expună conform propriei strategii. Se pot selecta pachete de hosting cu wordpress instalat, totul gândit pentru a fi simplu de utilizat și în același timp perfect funcțional.

După cum au menționat în media reprezentanții companiei de hosting, targetul principal pe piața locală ar fi reprezentat de magazinele online – un sector în plină ascensiune. Sectorul e-commerce din țara noastră devine tot mai profesionist în abordare, tot mai atent la nevoile clienților. Concurența ridicată îi face pe proprietarii de magazine electronice să caute cele mai bune soluții inclusiv cu privire la hosting – de maximă importanță în acest business. Este simplu de înțeles că un website care este nefuncționat în mod repetat sau care nu se încarcă destul de rapid va determina pierderea unor potențiali clienți, deci vânzări ratate, profit mai puțin… Cei de la THC.ro promit 99,9% uptime, viteză foarte bună și suport tehnic non stop, de mare ajutor într-o afacere care funcționează fără întrerupere (vânzările unui magazin online se consemnează la orice oră din zi sau din noapte).

Dar hosting de calitate nu are nevoie doar o companie din e-commerce. Orice firmă, de la IMM-uri și până la corporații, trebuie să folosească mediul online la adevăratul său potențial, pentru a direcționa în mod direct sau indirect trafic spre produsele sau serviciile sale, chiar dacă acestea se pot accesa numai offline. Cei de la THC.ro au gândit gama de servicii pentru a se putea adresa tuturor acestor companii, indiferent de profil.

Comentarii

comentarii