Acasă Eveniment Cetățean german de 73 de ani, acuzat că ar fi violat doi...

Cetățean german de 73 de ani, acuzat că ar fi violat doi copii de 13 și 16 ani, la Lipova

DISTRIBUIȚI

Un cetățean german în vârstă de 73 de ani este acuzat că ar fi violat doi minori – unul de 13, iar celălalt de 16 ani – instituționalizați la o casă de tip familial din orașul Lipova. Bărbatul a fost ridicat de polițiști miercuri după masa și condus la audieri, la Poliția orașului Lipova. Cel mai probabil, septuagenarul va fi reținut pentru 24 de ore.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, bărbatul locuiește în Germania – unde are și familie de altfel – și venea constant în orașul Lipova. De altfel, cetățeanul german a închiriat o casă la Lipova. Conform informațiilor noastre, septuagenarul chema – în mod frecvent – la el acasă, copii ce erau instituționalizați la casa de tip familial din Lipova, printre ei aflându-se și cei doi minori de 13 și 16 ani.

Abuzurile la care au fost supuși cei doi copii au ajuns la urechile polițiștilor – care s-au sesizat. Conform specialarad.ro, se pare că bărbatul ar fi dat bani celor doi minori în schimbul tăcerii lor.

UPDATE: ”În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă”, a IPJ Arad.

Comentarii

comentarii