Acasă Administraţie Cetățenii din localitățile timișene carantinate, reprogramați la examenele auto

Cetățenii din localitățile timișene carantinate, reprogramați la examenele auto

918
DISTRIBUIȚI

Instituția Prefectului Județului Timiș a anunțat, marți, 10 noiembrie, că locuitorii localităților timișene intrate în carantină nu vor putea susține, pe perioada carantinei, examenele auto teoretice și practice și vor fi reprogramați din oficiu.

Instituția Prefectului anunță că locuitorii acestor localități care „nu pot susține examene teoretice sau practice programate în perioada carantinată, vor fi reprogramați din oficiu de către serviciul nostru la o dată ulterioară care va fi comunicată reprezentanților școlilor de șoferi”.

Primele localități carantinate au fost cele aparținând comunelor Ghiroda (fără satul Giamata-Vii), Dudeștii-Noi, Dumbrăvița, Becicherecu-Mic, Fibiș, Pesac,Giroc (cu satul Chișoda) și Moșnița Nouă (cu satele Moșnița-Veche, Albina, Urseni, Rudicica). În acestea, carantina a început din 5 noiembrie, ora 05.00, și ar trebui, dacă nu se prelungește, să se termine după 14 zile, adică pe 19 noiembrie, aceeași oră. Pentru Sânnicolau-Mare, Ciacova – cu satele Macedonia, Cebza, Petroman), carantina a început pe 7 noiembrie, ora 12.00, și ar trebui să se finalizeze pe 21, aceeași oră.

Comentarii

comentarii