Acasă Sport CFR Timişoara, cu un picior în Divizia C

CFR Timişoara, cu un picior în Divizia C

DISTRIBUIȚI

Miţiţi, jucătorul cu nume de măscărici, a îngropat miercuri CFR Timişoara. Veteranul de la ACU Arad a marcat golul victoriei pentru gazde şi le-a lăsat feroviarilor timişoreni doar şanse teoretice de a mai rămâne în al doilea eşalon al fotbalului românesc. Program infernal şi şanse de doi bani…

CFR Timişoara a susţinut, miercuri, la Arad, un adevărat derby al retrogradării. Trupa lui Florin Bugar a condus în minutul 3 cu 1-0, dar a terminat partida în corzi, fiind învinsă cu 3-2 la finalul celor 90 de minute de joc.
La pauză, arădenii conduceau cu 2-1. CFR a reuşit să egaleze, dar a pierdut totul în minutul 71, când Miţiţi a marcat golul victoriei.
Nu atât locul pe care îl ocupă acum în clasament, ci mai ales programul infernal al ultimelor etape, nu prea le lasă speranţe.
CFR este pe locul 15, prima poziţie care duce direct în Divizia C, cu –9 la adevăr.
În următoarea etapă, la Timişoara va veni ocupanta locului 2, Unirea Alba Iulia.
Apoi bănăţenii au o nouă partidă imposibilă, la Râmnicu Vâlcea, o altă pretendentă la promovare. Urmează o nouă deplasarea la Arad, cu UTA şi apoi acasă, cu Mioveniul.
În ultimele două etape, CFR joacă, afară cu Târgu Mureş, o altă echipă cu pretenţii şi acasă cu Lupeniul, formaţie aflată în zona minată a clasamentului.

Comentarii

comentarii