Acasă Actualitate Chef Scărlătescu aduce savoarea de altădată la Shopping City Timișoara

Chef Scărlătescu aduce savoarea de altădată la Shopping City Timișoara

1477
DISTRIBUIȚI

Tradițiile culinare se împletesc, timp de 4 zile, sub „bagheta” celebrului Chef Cătălin Scărlătescu, la Shopping City Timișoara. „Festivalul Gustului Românesc” începe astăzi, 28 iunie, în parcarea centrului comercial.

Pline de savoare, gust și un iz de mister, rețetele tradiționale românești l-au fascinat mereu pe Cătălin Scărlătescu. Drept urmare, chef a hotărât să descopere cele mai gustoase preparate chiar de la localnicii din fiecare zonă a țării. Drumurile și rețetele astfel învățate s-au transformat într-un festival al gusturilor de altădată.

Timișorenii vor putea să le savureze până duminică, pentru că parcarea Shopping City Timișoara devine cea mai mare bucătărie în aer liber. Ustensilele bucătarilor, atent îndrumați de chef Scărlătescu, care nu va sta nici el departe de plitele încinse, vor prepara bucate „ca la mama acasă”, de care se vor putea bucura, apoi, toți vizitatorii festivalului.

Și aceasta nu e singura surpriză, Parcul de Distracții de la Festivalul Berii s-a întors la Shopping City Timișoara. Până pe 1 iulie, vizitatorii vor putea împleti delicatesele culinare cu veselia adusă de atracțiile parcului – ciocane, umbreluțe, mașinuțe și multe altele.

Mai multe detalii și informații despre „Festivalul Gustului Românesc” pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii