Acasă Actualitate Chipul din visul lui Fritz: Hajdu Attila, șef la Poliția Locală

Chipul din visul lui Fritz: Hajdu Attila, șef la Poliția Locală

DISTRIBUIȚI

Nume și prenume: Hajdu Attila. Profesia: indecisă: a fost jandarm, dar nu mai este. De ce? Pentru că așa cum îl vedeți, sportiv, atletic, probabil cu modelul pătrățos al abdomenului, este pensionat de boală. Da, de boală. Din decență, nu vom intra în detalii.

Relevant în CV? Da, Facultatea de Sport, adică, exact ceea ce se cere în condițiile de participare la examenul pentru postul viitorului director al Poliției Locale Timișoara. În șirul condițiilor, oamenii lui Dominic Fritz au scris, pentru studii: juridice, economice sau… sport! Ce frumos! Chiar ultima condiție este aflată la capătul șirului condițiilor impuse, se vede de la o poștă (vorbă din popor, dragă Dominic), că este ”de bine”. Ce o fi știind el despre Poliția Locală? Despre traseele deșeurilor din Timișoara? Despre parcuri și grădini, pentru a urmări curățenia și civilitatea? Despre transport și parcări? Despre barurile și cluburile ce nu respectă legislația sunetelor și a fumatului? Multe, multe, ar fi prea multe pe capul unui singur om, fără studii juridice, fără orizont economic, fără respectul unei echipe largi, obosită deja de prea multe păcăleli?

Cu toate acestea, el este preferatul, aproape alesul, aproape ”mirele”, asta dacă nu s-a săturat deja să tot fie ( treaba lui, nu dezvăluim), doar ne întrebăm: Ce l-ar recomanda să fie ales director al Poliției Locale Timișoara? Doamne, s-au terminat oamenii buni și bine pregătiți din oraș sau este un alt ”kombinațion” ce ne va face buni pentru ”topul aventurilor cu Tom și Jerry”?

Comentarii

comentarii