Acasă Eveniment Chris, adolescentul care s-a stins sub ochii colegilor, pe un teren de...

Chris, adolescentul care s-a stins sub ochii colegilor, pe un teren de fotbal din Timiș, suferise o operație de inimă în urmă cu un an

DISTRIBUIȚI

Pasiunea pentru fotbal i-a adus moartea. La doar 16 ani, un adolescent s-a stins sub ochii colegilor săi, în timp ce se jucau pe un teren din comuna Sânandrei, județul Timiș.

În urmă cu un an, Chris suferise o operație de inimă, după în urmă cu patru ani echipa de fotbal Politehnica Timișoara a solicitat sprijin pentru o strângere de fonduri pentru intervenția chirurgicală, scrie Observator News.

Din cauza problemelor de sănătate, Chris a trebuit să renunțe la fotbal, însă dragostea i-a rămas în suflet. Fără să se gândească că își pune viața în pericol, adolescentul a încins o miuță cu prietenii săi. I s-a făcut rău, iar colegii au chemat rapid ajutoare. În zadar au încercat medicii să îl resusciteze în salvare. S-a stins chiar în ambulanță.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar fi leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență”, au declarat autoritățile.

Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la fața locului îi efectua manevrele de resuscitare. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă din nefericire acesta a decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii